MENU
Lunchkaart (12-15h)
Tosti's vanaf 8.5
​
Uitsmijters vanaf 11
​
Huisgemaakte soep vanaf 8.5
​
Salade met brood vanaf 18.5
Gegrilde groente, met b.v. carpaccio of een vega variant met alleen de lekkerste kaassoorten.
Belegde broodjes vanaf 12
Met carpaccio, de enige echte viskroketten van Tiemessen, Sticky Chicken en diverse vega opties.
​
Steak tartaar 25
Wij snijden de steak tartaar met de hand en word geserveerd met een gepocheerd eitje, baconmayonaise, friet en sla!
(ook op onze dinerkaart)
Bij de koffie vanaf 6
Regelmatig wisselende taartjes en homemade zoetigheden.
​
Dinerkaart (17-20h)
Voorgerechten vanaf 8.5
Huisgemaakte soep, pekingeend in een krokant bakje van papadum, carpaccio, vega Gyoza's en nog veel meer.
Hoofdgerechten vanaf 22
Wij hebben altijd +- 8 keuzes: vis, vlees en vega. Burgers, steak tartaar, een vis van de week of nu bijvoorbeeld een vega risotto. Ons vlees komt van de lokale Dorpslager uit Vathorst.
​
Kaasfondue 25
Tijdens het koude weer serveren wij met liefde dus kaasfondue! Op z'n eenvoud het lekkerst: met brood en frisse tomaatjes
Nagerechten vanaf 6
Iets met chocolade, een kaasplankje of iets fruitigs, deze wisselende desserts wil je niet missen!